Tutvumisnippide- ja nõuannete olulisus.

tutvumisnõuannete olulisusTutvumisnipid on olulised ja eriti tähtsad neile, kes lähevad oma esimesele kohtingule. Tutvusnipid on mõeldud selleks, et aidata inimestel leida kaaslane, temaga kohtuda ja esimesel kohtumisel tüüpilisi vigu vältida. Kuhu kohtingule minna, mida teha, mida selga panna jne.

Esiteks, tutvumisnõuanded viivad sind kurssi õige etiketiga kohtingul. Kohting ei ole lihtsalt kaks inimest – naine ja mees koos, vaid see on eriline sotsiaalne dünaamika. Ilma etiketti tundmata võid tõenäoliselt kohtingul ebaõnnestuda.

Teiseks, õiged nõuanded tutvumiseks aitavad luua hea esmamulje, mis jääb ka kestma. Kui oled suutnud luua korraliku esmamulje, tahad kindlasti ka enda imidžit hoida ning selleks pead teadma kuidas käituda. Mõni vale liigutus või fraas võib su ilusa mulje jäädavalt rikkuda ning soovitud meeldivast tutvumisest võib jääda vaid halb mälestus.

Kolmandaks, tutvumisnipid aitavad inimestel kohtingu jaoks korralikult valmistuda. On välja töötatud nipid, mis juhendavad käitumismaneere, riietust jms kohtingul. Sa ei saa kunagi keset kohtingut teada, mida oleks õige teha või mitte teha, seega on korralik ettevalmistus väga oluline.

Neljandaks, tutvumisnipid aitavad ka kohtinukaaslast edukalt tundma õppida. Õpid näiteks märkama signaale, millest saad välja lugeda kas kohting kulgeb sinule soodsas suunas. Samuti aitab õigete nõuannete teadmine saada ka järgnevaid kohtinguid.

Kõige lõpetuseks, tutvumisnõuanded aitavad vältida riske kohtingul. Jah, kohtumisele minekuga kaasnevad ka riskid! Näiteks võid kohtuda inimesega, kes sulle ei sobi, kuid halva õnne puhul võid kohtingule sattuda mõne manjakiga.